Mohai Duó Kft.

www.mohaiduo.hu

   Cégünk családi vállalkozásként indult apai ágról az 1920-as években. A nagyszülők kezdték a kefegyártást, majd a kisiparos vállalkozásból az 1980-as években korlátolt felelősségű társasággá alakult a cég. Családunk szoros összetartozása és generációkon átívelő tapasztalatának köszönhetően ma is igyekszik az újabb vevőköri igényeket kielégíteni, és a korrekt partneri kapcsolatokat ápolni.

   Fő profilunk drótkefék, drótkorongok, kéménykotrók, kazántisztító kefék, udvartisztítók, üvegmosókefék, meszelők (vácimeszelő, mészkorongok) gyártása. Az alapanyagok beszerzésétől a kész termékekig vállaljuk saját termékeinkre a garanciát. Cirkunk minden évben terem a hazai földeken, így a cirokseprűinket magunk állítjuk elő (5 varrásos seprű, óvodás seprű, kézi/autós seprű, morzsaseprű). Továbbá számos saját termékünk van. Egyedi megrendeléseket is vállalunk bizonyos feltételek kikötésével.

Családunkban van, aki már gyermekkorától szenved bizonyos betegségben, s van olyan, aki élete során vált megváltozott munkaképességűvé, így nem volt kérdés, hogy egészséges kollégáink mellett, megváltozott munkaképességű kollégáink is vannak, akiket rehabilitálunk. Tehát termékeink vásárlásával a magyar megváltozott munkaképességű embereket is támogatja!

  Üzletkötőink az ország szinte egész területét járva szállítják termékeinket, illetve külföldön is elérhetőek vagyunk bizonyos területeken megszabott rendelési költségkeret ellenében, így megrendelése esetén nem szükséges postaköltséget fizetnie! Ezügyben kérjük vegye fel helyileg az Önhöz tartozó területi képviselőnkkel a kapcsolatot.

 

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

Mohai Rózsa (kefekötő, ügyvezető igazgató) : 0630/9224462

Nagy János (kefekötő, műszaki menedzser) : 0630/9224460

Nagy Mariann (kefekötő, értékesítési menedzser, területi képviselő Nyugat-Magyarország, Duna-Tisza köze): 0630/9224464

Szabó Csaba  (területi képviselő- Kelet-Magyarország) : 0630/9921749

email : Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

fax : 0623/414608